Wednesday, April 17, 2013

Keputusan SPM

Assalammualaikum.






Since ramai orang buat entry pasal result dorang saya pun mau buat laa. keh keh keh.. Result saya nie bukan laa cantik sangat mahu pamer sana pamer sini. Tapi atas beberapa alasan tertentu saya mahu juga kasitau :pp
hmm.. saya dapat 4A jaa. sama macam keputusan UPSR. but somehow, saya rasa i worth it. saya layak pun dapat 4A. sebab terlampau banyak dosa. then terlampau banyak tidur. haha. paling bikin hairan sejarah saya laa. Boleh-boleh dapat A. wuyoooo.. Padahal di kelas saya tidur jaa nie bah kan.. Maybe gara gara tuu soalan spot jaa kali yang tolong saya dapat a nie. Thank u cikgu ^^

Tapi sedih laa bah juga kan dapat 4A jaa. Dorang uncle uncle saya. Anty anty saya menjangkakan saya dapat 10A nie bah. uiiinaaaa. tinggi juga tu harapan duhai pakcik makcik. ehe. Dorang fikir budak MRSM nie pandai kaaa? Kalau x belajar sama jaaaa bah. hehe. Tapi kan.. Betul laa apa tu dorang cakap. Dunia macam roda? iyaa laa. Mau tau sebab apa? Sebab.. Dulu UPSR,PMR result memang gempak laa. tapi sekali SPM kah kah kah.. ketawa sejaa laa saya mampu. nda bhee.. main main saja. haha.
Ok laa tu saja kali.. sudahlaa saya nie jenis x suka menulis panjang-panjang.

Okiee para sahabat. Sampai ketemu lagii yaa ^^

Be dope. Be young. Be pretty.

Tidak sabar saya mau tengok tu bening di tv9. Siapa lagi tengok bening angkat tangan? sehh. saya jaa kali mau angkat tangan wahaha.

3 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Cantek

Aniq Bukhary said...

Laa.. org sabah rupanya.. Bagi pengesahan rasmi yg owner blog nie Sabahan.. kalau sablog sabah, saya akan letakkan dalam bloglist di bawah bayu dekat blog saya.. Haha

lila. said...

@mohd rizwan - siapa? tu cewe ka? memang laa cantik sebab dia artis :p

@aniq - wuuu. pengesahan rasmi tuu macam mana? mau buat surat ka? hehe nda bee..